Κάλεσμα στη νεολαία από τους Ικάρους – Μοίρασαν εισιτήρια σε λύκεια(vid)!

Κάλεσμα στη νεολαία από τους Ικάρους - Μοίρασαν εισιτήρια σε λύκεια(vid)!

Σε δύο λύκεια της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα στο 1ο και στο 4ο Γενικό, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία παικτών των Ικάρων που έκανε ένα κάλεσμα στη νεολαία για να βρεθεί στο κλειστό της Κοιλάδας, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Δόξα Πεύκων, αλλά και να αγκαλιάσει γενικότερα την προσπάθεια των “κυανοκίτρινων” που κάνουν βήματα για να χτίσουν την επόμενη βάση οπαδών τους.

Φωτογραφία του χρήστη Ikaroi Serres B.C.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που μετέφερε και ο πολύπειρος Γιάννης Κακιούζης που είπε στα παιδιά: “Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό να ξέρετε πως είναι σημαντικό μία πόλη να κάνει μία μεγάλη προσπάθεια σε οποιοδήποτε άθλημα και να έχει στήριξη από τα νέα παιδιά. Θέλουμε να σας φέρουμε στο γήπεδο, να δείτε την αξία του αθλητισμού,  να δείτε την προσπάθεια των παιδιών και να μας υποστηρίξετε με την φωνή σας και το χειροκρότημα σας”.

Ακολούθως οι παίκτες των Ικάρων μοίρασαν εισιτήρια στα παιδιά για το ματς της Κυριακής που έχει τζάμπολ στις 17:00 στο κλειστό της Κοιλάδας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr