Κάκκο και επίσημα… με τις σακούλες να χρεώνονται!

Κάκκο και επίσημα... με τις σακούλες να χρεώνονται!

H επιστροφή του Γιώργου Κάκκο στον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε και επίσημα με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη, υπενθυμίζοντας πως… ” οι σακούλες που μοιράζει με τις ντρίπλες φέτος χρεώνονται!!¨.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι είχε μία εξαιρετική σεζόν με τα “λιοντάρια” με 29 συμμετοχές και έξι γκολ, φέτος αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Ν.Σαλαμίνας μέχρι την αποχώρηση του πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Κάκκο συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και αφού ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά με την αποστολή της μπλε κάρτας του, ανακοινώθηκε η απόκτηση του και είναι πλέον διαθέσιμος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έγινε το μεγάλο comeback!! Κάκκο ξανά στον Λάκκο. Να ενημερώσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι οι σακούλες που μοιράζει με τις ντρίπλες φέτος χρεώνονται!! #comeback #πουλεν #Lion #new_era #οικολογικη_συνειδηση”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr