Κάκκο: “Κάναμε το καθήκον μας, περιμένουμε τη διοίκηση”

Κάκκο: "Κάναμε το καθήκον μας, περιμένουμε τη διοίκηση"

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του σημερινού ματς μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Σπάρτης ήταν και ο Γιώργος Κάκκο. Ο μεσοεπιθετικός της σερραϊκής ομάδας αφού μίλησε για “οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια” στη συνέχεια διάβασε και μια μίνι ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών προς της διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Θα διαβάσω μια ανακοίνωση εκ μέρους όλων των παικτών προς της διοίκηση: Εμείς κάναμε το καθήκον μας και κερδίσαμε, περιμένουμε τώρα τη διοίκηση να εκπληρώσει της υποσχέσεις της…” ήταν το μήνυμα των ποδοσφαιριστών προς τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και συνέχισε: “Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη και θα μπορούσε το σκορ κυρίως στο α’ ημίχρονο να ήταν μεγαλύτερο. Αυτό που βλέπω σε αυτή την ομάδα δεν το έχω ξαναδεί και εννοώ τα αποδυτήρια στα οποία επικρατεί ένα άριστο και οικογενειακό κλίμα. Περιμένουμε λοιπόν τη διοίκηση να σταθεί δίπλα μας και να γίνει και αυτή οικογένεια με εμάς”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr