Κάκκο: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την ομάδα»

Κάκκο: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την ομάδα»

Αρκετές είναι οι οικονομικές δυσκολίες στον Πανσερραϊκό, με τη διοίκηση να υπόσχεται πληρωμές, την ώρα που οι παίκτες βρίσκονται στα όριά τους. Ο Γιώργος Κάκκο παραδέχθηκε ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά και επηρεάζουν τους παίκτες, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ομάδα. Αυτό, όπως είπε, συμφώνησαν μεταξύ τους, επιλέγοντας να κάνουν υπομονή και δείχνοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του που το πρωτάθλημα χάνεται από την ομάδα στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis 95,5»:

Για τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη: «Πολύ σημαντική νίκη για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό το τρίποντο μας δίνει ελπίδες για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τα πολλά προβλήματα του συλλόγου: «Όταν ένας αθλητής δεν πληρώνεται, η ψυχολογία δεν είναι η ίδια, το μυαλό αναγκαστικά πάει αλλού και ελπίζουμε να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μιλήσαμε για όλα τα προβλήματα του συλλόγου και είπαμε να μη το βάλουμε κάτω και να κρατήσουμε όρθια την ομάδα. Δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουμε. Η διοίκηση είναι από κοντά και περιμένουμε να εκπληρωθούν αυτά που μας είπε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Η υπόθεση-άνοδος έχει κριθεί. Δράμα και Παναχαϊκή θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέσης της βαθμολογίας. Πληροφορήθηκα για το λάθος των Δραμινών στο Βικελίδης. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που έκαναν μπορεί να είναι καθοριστικό για τη συνέχεια».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Αυτό εννοείται. Αλλωστε έβγαλα και ένα μέρος της προετιμασία του συλλόγου στην Ολλανδία. Στεναχωριέμαι γι΄ αυτά που έγιναν στα δύο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη η ομάδα στην Ελλάδα και είναι κρίμα και να χάνει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr