Κάγκελα… Κάγκελα… Κάγκελα παντού…

Κάγκελα... Κάγκελα... Κάγκελα παντού...

Μία διαφορετική εικόνα είδαν σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του, καθώς τα κάγκελα που υπήρχαν πέριξ του αγωνιστικού χώρου, ψήλωσαν κατά πολύ με έναν… φράχτη ασφαλείας που τοποθετήθηκε, προκειμένου να αποτραπεί όποιος κίνδυνος υπήρχε, σύμφωνα με την Αστυνομία τουλάχιστον για είσοδο φιλάθλων.

Οι φράχτες που τοποθετήθηκαν κάλυπταν όλη την Θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου, όπως και τις Θύρες 2-3-4, ενώ ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί στα δύο πέταλα, εκεί όπου το ύψος τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Όλα αυτά θυμίζουμε ως συνέπεια της επίσκεψης της επιτροπής αδειοδότησης, προκειμένου να πάρει το O.K το Δημοτικό γήπεδο Σερρών εκ νέου και να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και το νότιο πέταλο και φυσικά της εισήγησης της Αστυνομίας για να γίνουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr