Ισόπαλο το φιλικό της Ελπίδας στον Ξηροπόταμο

Ισόπαλο το φιλικό της Ελπίδας στον Ξηροπόταμο

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το δεύτερο φιλικό της Ελπίδας Σκουτάρεως, κόντρα στον πρωταθλητή της Ε.Π.Σ.Δράμας Ξηροπόταμο με τους Σερραίους να είναι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια και τον Απόστολο Στύλο να βγάζει για ακόμη ένα ματς συμπεράσματα για το ρόστερ δοκιμάζοντας συστήματα και παίκτες.

Παρά την μεγάλη κούραση και τα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες, καταφέρνοντας σε μία από αυτές να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Γεράκη, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Γαλακτερός, Σαϊνατούδης, Νίρλας, Νικολίτσας, Κεχαγιάς, Στεφανίδης, Παπαβασιλείου, Γεράκης, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Γεωργιάδης Σ, Καστριτσέας, Γεωργιάδης Δ, Πασχαλούδης, Μινιούρης, Νικολαϊδης, Καπετάνος, Ζάγκας, Ζιγκερίδης Χ, Ζιγκερίδης Γ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr