Ισχυρά ονόματα μαζί με τον Νίκο Κατσαβάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών!

Ισχυρά ονόματα μαζί με τον Νίκο Κατσαβάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών!

Οι εκλογές της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Σερρών είναι άγνωστο, εάν θα γίνουν στην ώρα τους (εντός Μαρτίου) λόγω της πανδημίας της covid-19. Μέχρι στιγμής έχουμε τον πρώτο υποψήφιο, τον Νίκο Κατσαβάκη, που τοποθετήθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες στο ”SSN” και έκανε τις πρώτες του σκέψεις για το μέλλον του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Η ιστοσελίδα μας, έχει διασταυρωμένα πλέον και τα πρώτα ισχυρά ονόματα που θα πλαισιώσουν τον κ. Κατσαβάκη στο ψηφοδέλτιο, που είναι ένα μείγμα έμπειρων αλλά και νέων ανθρώπων που οι περισσότεροι εξ αυτών, έχουν θητεύσει με επιτυχία, τόσο σε ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας, όσο και στα κοινά της Ένωσης.

Δηλώσεις δεν έχουν προκύψει ακόμη, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα πρόσωπα στην συνέχεια αλλά η πρώτη αίσθηση είναι, οτι ο πυρήνας ατόμων που έχει σχηματιστεί μέχρι στιγμής είναι ενωμένος, χωρίς εγωισμούς και θέλγητρα για αξιώματα, με διάθεση για προσφορά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα πρώτα ονόματα:

Κώστας Νταούδης

 

Κώστας Βότσης

Νίκος Μουντουλάρης

Πέτρος Βασιλακίδης

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr