Ισοπέδωσε τον ΚΑΟΔ στο σπίτι του ο Ορφέας!

Ισοπέδωσε τον ΚΑΟΔ στο σπίτι του ο Ορφέας!

ΚΑΟΔ  46-77  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

-Εμάς δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη…Εσάς??

Ο ΚΑΟΔ σχεδόν διαλυμένος, ο Ορφέας στα “φόρτε” του. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν το περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Σκοπού,αλλά το διπλό το είχαν όλοι στο μυαλό τους. Οι παίχτες του Χρ.Γκαβανόζη έκαναν επίδειξη δύναμης στο Κραχτίδης και διέλυσαν τους Δραμινούς κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την τετράδα,εξασφαλίζοντας και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι “ασπρόμαυροι” πήραν από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 9-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η επίθεση λειτούργησε καλύτερα για τους φιλοξενούμενους και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 21-35. Στην επανάληψη, ο Ορφέας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με δύναμη του τους αιφνιδιασμούς και την εξαιρετική άμυνα στον μοναδικό κίνδυνο των γηπεδούχων,Μανιώτη, έφτασαν σε μια πολύ εύκολη επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 9-15,21-35,36-53,46-77.

ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης): Γρηγορίου,Μανιώτης 10(1),Καρατσομπάνης 5,Γρηγοριάδης 4,Μελιάδης 5,Τοσουνίδης 10, Ταχυρίδης 7,Γερακαράς,Σαββόγλου 5.

Ορφέας Ν.Σκοπού(Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης 3(1),Λαγός 27(4),Λουλούδης 16(1),Δροσινός 9(1),Αχτσής 5, Θεοδωρόπουλος,Δούμας,Γάτος 8,Γιοβάνης 3,Κοτόπουλος,Χαβαλές 6.

Share