Ικανοποίηση για Πόζογλου – Ξεκίνησε η προετοιμασία για Απόλλων Σμύρνης

Ικανοποίηση για Πόζογλου - Ξεκίνησε η προετοιμασία για Απόλλων Σμύρνης

Ο Πανσερραϊκός αφήνει πίσω του τη νίκη με τον Αγροτικό Αστέρα και από την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου(15:00, EΡΤ3) με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι και πρώτος από μία σειρά δύσκολων ματς για τα “λιοντάρια”.

 

Οι “κόκκινοι” είναι πάντως ικανοποιημένοι ιδιαίτερα με τον Στέλιο Πόζογλου που έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τον τελευταίο καιρό έρχεται από τον πάγκο και δίνει σημαντικές βοήθειες, ενώ είναι σίγουρο πως μόλις βρει καλύτερο ρυθμό και μπορέσει να μπει στην ενδεκάδα σίγουρα θα δώσει ακόμα περισσότερα, καθώς έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να προσφέρει.

 

Αν μη τι άλλο πάντως και αν κρίνει κανείς από την απόδοση τους, η πλειοψηφία των μεταγραφών του Ιανουαρίου, με εξαίρεση τους Ντοράγκι-Άντριτς που δεν έχουν παίξει ακόμη, έχει ιδιαίτερα θετική συνδρομή με τους Ρίστιτς και Γκούρτσα να κάνουν την διαφορά και τον Γαβριηλίδη να δίνει πολύτιμες βοήθειες στην μεσαία γραμμή.

 

Όσον αφορά τα προβλήματα ο Ιωαννίδης επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του, οι Τσιμίκας, Κανούλας, Στέβιτς και Καψάλης έχουν μικροπροβλήματα και θα φανεί μέχρι την Παρασκευή αν κάποιοι θα μείνουν εκτός, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ρούτσης. Οι Φουσού και Στέβιτς που συμπλήρωσαν κάρτες από 7 κάρτες θα απουσιάσουν από τα ματς με Αχαρναϊκό εκτός έδρας και ΟΦΗ εντός.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr