Ιδιαίτερο ντέρμπι με διαφορετικούς στόχους για Ρούπελ και Πανσερραϊκό !

Ιδιαίτερο ντέρμπι με διαφορετικούς στόχους για Ρούπελ και Πανσερραϊκό !

Ντέρμπι, που δεν θα θυμίζει κατά πάσα πιθανότητα τα προηγούμενα είναι αυτό που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Σιδηρόκαστρο. Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική του α’ ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ένα Ρούπελ,που θέλει να “μπολιάσει” τα δικά του παιδιά και να κάνει μια καλή εμφάνιση και ένας Πανσερραϊκός, που έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο.

Ο Νίκος Κηρύκος επιθυμεί να δει από τους παίχτες του μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Φ. Κοκολιός έχει ζητήσει από τους παίχτες του να παρουσιασθούν εξ αρχής σοβαροί για να μην έχουν προβλήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.  Το Ρούπελ από την μια πλευρά θα παρουσιασθεί χωρίς απουσίες (το δελτίο του Γιαννάτου δεν έχει εκδοθεί ακόμη), ενώ ο Πανσερραϊκός θα πάει στο Σιδηρόκαστρο χωρίς τους Καρασαββίδη, Φραγκούλη. Αμφίβολοι επίσης είναι, οι Τράκας και Γκουτίδης.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 17:00 το απόγευμα και διαιτητές τους Νέδογλου Αρ. και Ορφανόπουλο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr