Ιδανική πρεμιέρα στην έδρα τους ψάχνουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (16/10, 13:00) !

Ιδανική πρεμιέρα στην έδρα τους ψάχνουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (16/10, 13:00) !


16/10  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ  13:00

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αρχίζουν αυτή την Κυριακή με τον  Πανσερραϊκό να επιθυμεί μια ιδανική πρεμιέρα κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”.

Οι “λιονταρίνες” του Πασχάλη Ρούλη είχαν τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστούν και μετά την επιτυχημένη τους πορεία στο Κύπελλο, που έφτασαν μέχρι τους “16” θέλουν να μπουν δυναμικά και στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ομάδα της Ξάνθης, καθότι είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά άπαντες είναι πεπεισμένοι πως εφόσον ο Πανσερραϊκός πιάσει τα στάνταρ του, θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Μαρίνας Μπακιρτζίδου, αφού η έμπειρη σέντερ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό την εβδομάδα που πέρασε και ο coach Ρούλης θα κρίνει την τελευταία στιγμή την παρουσία της στο παιχνίδι της Κυριακής.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr