Θολιώτης: Θέλουμε 4×4 και παιχνίδι χωρίς άγχος για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας!

Θολιώτης: Θέλουμε 4x4 και παιχνίδι χωρίς άγχος για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας!

Ένας ταλαντούχος παίκτης των Ικάρων, που προτιμά να μιλά στο γήπεδο, απο ότι στα ΜΜΕ… ανοίχτηκε πριν το κρίσιμο ματς της Σερραϊκής ομάδας με την Βέροια την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών και κατονόμασε την κατάσταση στους Ικάρους, λίγο πριν την αυλαία του πρωταθλήματος!

Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Σίγουρα, μία επιτυχία κόντρα στη Βέροια θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας. Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι πρέπει να πάρουμε και τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες. Όσον αφορά στα χαμένα παιχνίδια, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάμε για διαιτησία. Πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη και να μάθουμε, ακόμη και τώρα, από αυτά. Είμαστε έμπειρη ομάδα και δεν μας επηρεάζει αν παίζουμε εντός η εκτός έδρας, για αυτόν τον λόγο, νομίζω, πως θα έπρεπε να έχουμε λιγότερο άγχος και να προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο την προπόνηση και το παιχνίδι. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως κάνει σε κάθε ματς!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr