Θετικό το κρούσμα Κορωναϊού στο Σιδηρόκαστρο-Χρειάζεται ψυχραιμία απο την τοπική κοινωνία!

Θετικό το κρούσμα Κορωναϊού στο Σιδηρόκαστρο-Χρειάζεται ψυχραιμία απο την τοπική κοινωνία!

Ήρθε η στιγμή όπου ο κορωναϊός χτυπά και την πόρτα του νομού Σερρών και μάλιστα με κρούσμα που επιβεβαιώθηκε στο ΕΣΥ Σιδηροκάστρου και όχι στην πόλη των Σερρών. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία, διότι η περιοχή στον Σερραϊκό βορρά είναι μικρή και οι κάτοικοι ήδη αναστατώθηκαν στην πληροφορία του πρώτου ατόμου που νοσεί!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 30χρονη γυναίκα μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου. Η ασθενής νοσεί με ήπια συμπτώματα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οικείο περιβάλλον της.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, μαθαίνουμε απο κατοίκους οτι η γυναίκα είναι γιατρός και πραγματοποιεί το αγροτικό της. Πριν απο περίπου 10 μέρες είχε έρθει σε επαφή με φιλικό της πρόσωπο που βρισκόταν στην Αγγλία, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι, αφού τώρα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Μάλιστα πραγματοποιείται σύσκεψη προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Πιθανότατα το Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου να κλείσει για να γίνει η σχετική απολύμανση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr