Θετικό κρούσμα covid-19 στο Ρούπελ !

Θετικό κρούσμα covid-19 στο Ρούπελ !

Με ανακοίνωση του το Ρούπελ γνωστοποίησε το γεγονός ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα και πως δεν πραγματοποιήθηκε καμία προπόνηση όλη την εβδομάδα με την διαδικασία απολύμανσης να γίνεται κανονικά σε όλους τους χώρους του κλειστού. Επίσης, αρνητικά βγήκαν όλα τα υπόλοιπα δείγματα για τους παίχτες του Ρούπελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Α. Γ. Σ. Σ. “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ”

Ανακοίνωση.

Ύστερα από το θετικό κρούσμα που παρουσιάστηκε στο ανδρικό μας τμήμα, στις αρχές της εβδομάδας, χθες Παρασκευή σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου γιατρού, όλοι οι αθλητές, το staff και η διοίκηση, έκαναν μοριακό τεστ, με το αποτέλεσμα να είναι για όλους αρνητικό. Όλη την εβδομάδα, βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δεν πραγματοποίησε κανένα τμήμα του συλλόγου προπόνηση, ενώ έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου Σιδηροκάστρου.

Προτρέπουμε όλους να προσέχουν και να προστατέψουν τους ανθρώπους που έρχονται σε καθημερινή επαφή, γιατί ο ιός είναι υπαρκτός και είναι δίπλα μας. Συμβουλεούμε να ρωτάτε τους ειδικούς και να τηρείται τις συμβουλές τους. Μένουμε υγιείς, συνεχίζουμε ασφαλείς! Η υγεία πάνω από όλα. Καλή δύναμη σε όλους!!!

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr