ΘΕΡΜΗ Σερρών: Ολοκληρωμένος έλεγχος λογαριασμού με ένα «κλικ»

ΘΕΡΜΗ Σερρών: Ολοκληρωμένος έλεγχος λογαριασμού με ένα «κλικ»

Η Τηλεθέρμανση εκσυγχρονίζεται και ενημερώνει τους καταναλωτές της ηλεκτρονικά για τον λογαριασμό τους.

Πλέον, οι λογαριασμοί δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά, σε έντυπη μορφή. Εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικά, με τρόπο γρήγορο, εύκολο και αυτόματο και χωρίς περιττή επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Ο κάθε καταναλωτής της Τηλεθέρμανσης διαθέτει τον προσωπικό του χώρο στην ιστοσελίδα thermie.gr, όπου μπορεί να εισέρχεται με τα δικά του στοιχεία και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη σύνδεσή του.

Με αυτό τον τρόπο, οι καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης, μπορούν μεταξύ άλλων, να δουν, να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν τους λογαριασμούς τους.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρίσκεται καταγεγραμμένο όλο το ιστορικό της σύνδεσής τους, από το οποίο μπορούν να αντλούν πληροφορίες για την πορεία της σύνδεσής τους και των λογαριασμών τους.

Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας της «ΘΕΡΜΗ Σερρών» παρέχεται ενημέρωση για όλα τα νέα της εταιρίας, την εξέλιξη επέκτασης του δικτύου, τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και θέματα επικαιρότητας με επίκεντρο την ενέργεια, το περιβάλλον και την ανάπτυξη.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στους καταναλωτές, στην ιστοσελίδα thermie.gr, όπου υπάρχει αναλυτικός οδηγός για τον τρόπο σύνδεσης και τις δυνατότητες ολοκληρωμένου ελέγχου του λογαριασμού τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr