Θανοπούλου: Η άμυνα μας έδωσε την νίκη, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας!

Θανοπούλου: Η άμυνα μας έδωσε την νίκη, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας!

Δύο ημέρες μετά την μεγάλη νίκη των γυναικών του Πανσερραϊκού απέναντι στους Πάνθηρες σε παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο (51-50), το SSN επικοινώνησε με την πρώτη σκόρερ της ομάδας, Κασσάνδρα Θανοπούλου.

Η νεαρή παίκτρια στάθηκε στην καλή αμυντική προσπάθεια της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το καλό κλίμα και την σωστή προετοιμασία που γίνεται εντός της εβδομάδας με αποτέλεσμα οι “λιονταρίνες” να παρουσιάζουν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Αναλυτικότερα…

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 3ο δεκάλεπτο μπήκαμε αποφασισμένες στο παρκέ κι με σωστή κυκλοφορία της μπάλας πήραμε προβάδισμα. Επιπλέον,στο 4ο δεκάλεπτο παίξαμε σωστή άμυνα όπως επίσης και στις τελευταίες επιθέσεις έγιναν κάποια καθοριστικά κλεψίματα που οδήγησαν την ομάδα μας στη νίκη!

– Κάνετε μια αρκετά καλή πορεία όντας στην 4η θέση με ρεκόρ 5-3, που οφείλεται αυτό και ποιος ο στόχος της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια;

Η πορεία μας μέχρι σήμερα οφείλεται στην σωστή προετοιμασία που κάνουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από κάθε αγώνα καθώς και το καλό κλίμα που επικρατεί σε αυτήν .Στόχος της ομάδας μας είναι να κλείσουμε το 2021 με μια εκτός έδρας νίκη ενάντια στην Πυλαία η οποία είναι μια εξίσου ανταγωνιστική ομάδα.

*Φώτο-πηγή : www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr