Θέλει το Δημοτικό γήπεδο για τα ματς με τους “μεγάλους” το Παραλίμνιο!

Θέλει το Δημοτικό γήπεδο για τα ματς με τους "μεγάλους" το Παραλίμνιο!

Μπορεί ο Απόλλων Παραλιμνίου να αγωνίζεται την Κυριακή στην Καβάλα, ωστόσο η διοίκηση του σκέφτεται ήδη και τα επόμενα ματς και κυρίως αυτά που έρχονται με την Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και αυτό που θέλει είναι να εκμεταλλευτεί, με την καλή έννοια, την δίψα των φιλάθλων των πρωτοπόρων να ακολουθούν τις ομάδες τους χρησιμοποιώντας ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

 

Η διοίκηση έχει έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών, όσο και με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να πάρει το “OK” για την χρησιμοποίηση του γηπέδου, ενώ έχει ενημερώσει και την ΕΠΟ για τις προθέσεις της και μένει η οριστική έγκριση, που πιθανόν να κριθεί και από τις μετεωρολογικές προβλέψεις, καθώς ο αγώνας με την Δόξα Δράμας είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα και αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζει ο Απόλλων θα πρέπει να αγωνιστεί το Σάββατο στις 18/3 με τους “μαυραετούς”. Την επόμενη ημέρα έχει άλλωστε αγώνα και ο Πανσερραϊκός.

 

Μάλιστα για λόγους ισονομίας η διοίκηση του Παραλιμνίου θέλει να διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα το οποίο βέβαια καθυστερεί, καθώς είναι προγραμματισμένο στις 23 Απριλίου.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr