Θέλει τους τρεις βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πανσερραϊκός!

Θέλει τους τρεις βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πανσερραϊκός!

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’ (Κυριακή 14:45) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα και το επιτελείο του, προπόνησε τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του, το Σάββατο, έχοντας δύο απουσίες, αυτές των τραυματιών Δημητρίου και Ριβάλντο.

Ο Πανσερραϊκός μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της sl2, κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, ταξίδεψε στο Καραϊσκάκης με σκοπό την συνέχεια των καλών εμφανίσεων αλλά και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Η Σερραϊκή ομάδα έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της, χωρίς να της έχει αποδοθεί βαθμολογικά αυτό που της αναλογεί, βάση εικόνας. Ο Ζεράρ Σαραγόσα και οι παίκτες του, θα αντιμετωπίσουν με σεβασμό την ομάδα του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας όμως τις ιδιαιτερότητες των δεύτερων ομάδων.

Αναλυτικά
Καβουσάκης, Κατσίκας, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Πίντο, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουκόλης, Τσιμίκας, Κρητικός, Έππας, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Μασκανάκης, Θεοδωρίδης, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Χαϊνταρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr