Θέλει να νικήσει απουσίες και Παγγαίο ο ΑΟΣ

Θέλει να νικήσει απουσίες και Παγγαίο ο ΑΟΣ

Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή του Α.Ο.Σ για το αυριανό παιχνίδι στο Παγγαίο στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Εκτός από την δυναμικότητα του αντιπάλου , που έχει ενισχυθεί σημαντικά την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Μπουτάκογλου έχει να αντιμετωπίσει και την ατυχία που έχει “χτυπήσει” την ομάδα του με αρκετούς παίχτες να απουσιάζουν από την αυριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Γεωργιανής στις 18:00 το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα απόντες από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Σ θα είναι οι Λαλιώτης(τραυματίας),Χορτομάρης Στ.(τραυματίας),Τερζής(άρρωστος) και οι Βελίκης και Στόικος για επαγγελματικούς λόγους. Παρά τις απουσίες ωστόσο βασικών παιχτών ο Α.Ο.Σ θα πάει στο Παγγαίο με μοναδικό στόχο την νίκη, ώστε πέρα από το βαθμολογικό να ανέβει όσον αφορά και το ψυχολογικό κομμάτι.

 

φωτό:anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr