Θέλει να μπει… φορτσάτος στο 2018 ο Πανσερραϊκός!

Θέλει να μπει... φορτσάτος στο 2018 ο Πανσερραϊκός!

Έχοντας το… χέρι στην σκανδάλη στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και πέντε ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη ντυθεί στα κόκκινα, ο Πανσερραϊκός θέλει να “πυροβολήσει” και στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς το τέλος του 2017 τον βρήκε στην γραμμή του υποβιβασμού και ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι η αγωνιστική ανάταση της ομάδας και η βαθμολογική της άνοδος. Και η αρχή πρέπει να γίνει από το ματς της Κυριακής(7/1, 15:00) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, εκεί όπου το αποτέλεσμα είναι ένα και ξεκάθαρο. Νίκη και μόνο…

Με τους παίκτες να έχουν πάρει ανάσες και να έχουν ξεκουραστεί στις γιορτές, με την ψυχολογία ανεβασμένη βλέποντας τις υποσχέσεις της διοίκησης για ουσιαστική ενίσχυση να γίνονται πράξη, το μόνο που μένει είναι να βγάλει η ομάδα ένα καλό πρόσωπο και να δείξει ότι μπορεί.

Τα ¨λιοντάρια” έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα που μετρά μόνο ήττες μακριά από την Καρδίτσα, απλώς πρέπει να εμφανίσουν το καλό πρόσωπο που κατά διαστήματα έδειξαν στις εννέα πρώτες αγωνιστικές για να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Περικλής Αμανατίδης από τους πέντε νεαποκτηθέντες, Αναστασόπουλο-Ορφανίδη-Κάκκο-Πολίτη-Κρητικό, υπολογίζει μόνο στους δύο πρώτους, δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και η αποστολή θα ανακοινωθεί πριν το ματς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr