Θέλει να κλείσει με νίκη το 2021 ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Καλαμαριά!

Θέλει να κλείσει με νίκη το 2021 ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Καλαμαριά!

Τον Απόλλωνα Πόντου υποδέχεται ο Πανσερραϊκός στις 15:οο στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, σε ακόμα μια εμβόλιμη αγωνιστική, της… κατατρεγμένης sl2, που εν μέσω νέου κύματος της πανδημίας, οι ομάδες προσπαθούν αγκομαχώντας, να καλύψουν το χαμένο έδαφος των 12 αναβολών στην έναρξη του πολύπαθου πρωταθλήματος!

Τα «λιοντάρια», θέλουν να κλείσουν με τρεις επιπλέον βαθμούς, την χρονιά που φεύγει και ο Ζεραρ Σαραγόσα δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες τους όλες αυτές τις εορταστικές ημέρες. Οι προπονήσεις ήταν δυνατές, με σκοπό την αφύπνιση, ώστε ο Πανσερραϊκός να σημειώσει ακόμα μια εντός έδρας νίκη και να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Σερραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει δυο βασικά προβλήματα τραυματισμών, αυτά του Πίντο και του Έππα που αντιμετωπίζουν μυικά θέματα και θα απουσιάσουν, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Στίνα με τον Ντίαζ, που θα ανακοινωθούν 1/1.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Καβουσάκης, Κατσίκας, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουκόλης, Τσιμίκας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Μασκανάκης, Θεοδωρίδης, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Χαϊνταρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr