Θέλει νίκη στο Κιλκίς ο Πανσερραϊκός… για Καλά Χριστούγεννα!

Θέλει νίκη στο Κιλκίς ο Πανσερραϊκός... για Καλά Χριστούγεννα!

Η ομάδα του «Λέοντα της Αμφιπόλεως», θα πει πρόωρα κάλαντα στο Κιλκίς, την Κυριακή κόντρα στον τοπικό, Κιλκισιακό στις 15:00 για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Πανσερραϊκός που ξεκουράστηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά την υπερ-προσπάθεια του κυπέλλου κόντρα στον Βόλο, ανασύνταξε τις δυνάμεις του και ετοιμάζεται για ακόμα ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς.

Ο Κιλκισιακός μπορεί να έχει μόλις 7 βαθμούς στην βαθμολογική συγκομιδή του, όμως την κόντρα στο Νέστο για την 12η αγωνιστική, το πάλεψε και λύγισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου και ηττήθηκε 2-1, στη Χρυσούπολη. Ο σοβαρός Πανσερραϊκός βέβαια δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό απέναντι στον ιστορικό αντίπαλο του, που μάχεται για εκ διαμέτρου αντίθετο στόχο.

Ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει στην διάθεση του και επιπλέον παίκτες, στην διάθεση του, αφού το ιατρικό δελτίο έχει αδειάσει, μετά τις επιστροφές των Καλι, Τσιμίκα, Πτηνόπουλο και Σοϊλεμέζογλου. Κανονικά στις επάλξεις και ο Δημήτρης Γκούρτσας που την τελευταία εβδομάδα απολαμβάνει το διάδοχο του, που ήρθε πρόσφατα στην ζωή (Στέλλα και Δημήτρη καλότυχος ο μικρός, απο το SSN).

Οι «κόκκινοι» με νίκη θα ανακηρυχτούν πρωταθλητές χειμώνα, ακόμα και αν παραμείνουν ισόβαθμοι με την Χρυσούπολη, διότι υπερτερούν στο μεταξύ τους ματς. Η αγωνιστική δράση σταματά και επόμενη αγωνιστική συναντάμε με το νέο ετος στις 5/1/2020 την 1η για την έναρξη του δευτέρου γύρου, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Ηρακλή Ζυγού…Μέχρι τότε βέβαια πληροφορίες φέρνουν την Σερραϊκή ομάδα να δίνει 1-2 φιλικά για να διατηρηθεί σε φόρμα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr