Η Volterra δίνει δυναμικό παρόν στη 4η SEREXPO!

Η Volterra δίνει δυναμικό παρόν στη 4η SEREXPO!

Η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση SEREXPO, η οποία φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία της για 4η συνεχή χρονιά. Η επιλογή της Volterra να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη έκθεση, έρχεται ως εκπλήρωση της οριοθετημένης στρατηγικής της να στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται σε μερικούς από τους πλέον δυναμικούς τομείς ανάπτυξης της χώρας μας, όπως οι κλάδοι των Τροφίμων και Ποτών, της Μεταποίησης, του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, της Τεχνολογίας, της Γεωργίας, κ.ά.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας του Volterra Shop Σερρών θα περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης στο θεματικό περίπτερο της Volterra (θέση 36), έτσι ώστε να τους παρέχουν σημαντικές λύσεις οικονομίας για την ηλεκτρική ενέργεια της κατοικίας ή/και της επιχείρηση τους.

Η ταυτότητα της SEREXPO 2018

Η SEREXPO, αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής, όχι μόνο του Ν. Σερρών αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα μας, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών, όπως η SEREXPO, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η αντοχή της στο χρόνο και η ανανέωση του περιεχομένου της αποδεικνύει ότι είναι ένας δυναμικός θεσμός με ικανότητα προσαρμογής στις μεταβολές.. Από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου τεράστιος αριθμός εκθετών θα αναδείξουν σε περισσότερους από 75.000 επισκέπτες  τα παραγόμενα αγαθά τους και θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, οι χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν και να γνωρίσουν το εύρος και την απίστευτη ποικιλία του ελληνικού αλλά και του τοπικού πλούτου. Σημειώνεται επίσης, ότι Η SEREXPO συνεχίζει για τέταρτη χρονιά τις πλούσιες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της  με μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Πάριος, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη και η Μαρίζα Ρίζου, να πλαισιώνουν καλλιτεχνικά την εκδήλωση.

  • Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή 28/09/2018 έως και Κυριακή 30/09/2018
  • Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 22.00
  • Είσοδος Ελεύθερη

Που διεξάγεται και ποιος τη διοργανώνει

Η έκθεση θα διεξαχθεί στον Αύλειο χώρο του Διοικητηρίου Π.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία), Μεραρχίας 36 (πατήστε εδώ για οδηγίες πλοήγησης), και διοργανωτής της είναι το Επιμελητήριο Σερρών – Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρεία Ν. Σερρών (ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ). www.ser-expo.org

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr