Η Super League 2 κρατά… «Ενός λεπτού σιγή»

Η Super League 2 κρατά... «Ενός λεπτού σιγή»

Η Super League 2 δίνει έμφαση στην ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και σε όλους αγώνες της 5ης αγωνιστικής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων.

Μια συμβολική αλλα μεγάλης σημασίας κίνηση, απο την ομάδα επικοινωνίας της λίγκας, όπου σε ένα ανδροκρατούμενο σπορ, θίγεται ένα δυσάρεστο φαινόμενο, όπου δυστυχώς και στην χώρα μας, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με την βία να οδηγείται συχνά στην γυναικοκτονία.

Σεβασμός στις γυναίκες και στον άνθρωπο, απο όλους μας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ!

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή!

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν και ελπίζοντας να μην χαθεί άλλη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr