Η selfie του Απόλλωνα και οι πιθανοί αντίπαλοι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών!

Η selfie του Απόλλωνα και οι πιθανοί αντίπαλοι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών!

Οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου χάρηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου και το έδειξαν και στα αποδυτήρια με την πανηγυρική selfie, ωστόσο γνωρίζουν πως έχουν ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουν μέσα στη σεζόν, καθώς πέρα από τα μπαράζ ανόδου, υπάρχει και το Κύπελλο Ερασιτεχνών στο οποίο και προκρίθηκαν!

Την Τετάρτη 28/03/2018 και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-18 και ο Απόλλων Παραλιμνίου γνωρίζει ήδη τους πιθανούς αντιπάλους στην 1η φάση.

Οι Κυπελλούχοι όλων των Ενώσεων μπαίνουν σε ομίλους με γεωγραφικά, κατά προτεραιότητα, κριτήρια για οικονομικούς λόγους και όσον αφορά τον όμιλο της Σερραϊκής ομάδας είναι ως εξής:

1ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης, Σερρών.

Έτσι λοιπόν και μιας και την Κυριακή έγιναν όλοι οι τελικοί Κυπέλλου που είχαν απομείνει, γνωρίζουμε πως την Δράμα θα εκπροσωπήσει το Καλαμπάκι, τον Έβρο η Θράκη Φερών και από τις υπόλοιπες Ενώσεις οι αντίπαλοι είναι γνώριμοι, καθώς στην Θράκη η Δόξα Προσκυνητών κέρδισε στα πέναλτι το Σιδηροχώρι, στην Ξάνθη ο Άρης Αβάτου κέρδισε με 1-0 τον Ορφέα Ξάνθης και στην Καβάλα ο ΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Βύρωνα.

Κάθε όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι αγώνες στους ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος. Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των Ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές, ως ακολούθως:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 11-04-2018
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 25-04-2018
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 09-05-2018
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 23-05-2018
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 30-05-2018

Ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr