Η Goldman Sachs προβλέπει τον… νικητή του Μουντιάλ!

Η Goldman Sachs προβλέπει τον... νικητή του Μουντιάλ!

Μετά από πολλές ώρες αναλύσεων, 200.000 δέντρα πιθανότητας και ένα εκατομμύριο προσομοιώσεις, η Goldman Sachs κατέληξε στον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο της έκτης σχετικής της έκδοσης της με τίτλο World Cup and Economics.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, τις οποίες επέβλεψε ο επικεφαλής οικονομολόγος της αμερικάνικης τράπεζας, Jan Hatzius, η Αγγλία συναντά τη Γερμανία στα ημιτελικά, όπου κερδίζει η Γερμανία. Στη συνέχεια, η Γερμανία θα συναντήσει τη Βραζιλία στον τελικό του Μουντιάλ ο οποίος θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου, με νικήτρια τη… Βραζιλία.

Όπως επισημαίνει η Goldman Sachs, η Γαλλία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό και να κερδίσει το κύπελλο από ό,τι η Γερμανία, ωστόσο η… κακή της τύχη στην κλήρωση των ομίλων, την οδηγεί στο να συναντήσει τη Βραζιλία στην φάση των ημιτελικών και η γαλλική ομάδα ίσως και να μην είναι τόσο δυνατή έτσι ώστε να επικρατήσει της Σελεσάο.

Η Goldman Sachs προβλέπει τον νικητή του Μουντιάλ – η

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr