Η ώρα της ανόδου έφτασε… Ο Πανσερραϊκός με νίκη θα βρίσκεται στην Γ’Εθνική !

Η ώρα της ανόδου έφτασε... Ο Πανσερραϊκός με νίκη θα βρίσκεται στην Γ'Εθνική !

Έτοιμος,καλύτερος και αποφασισμένος όσο ποτέ ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς με νίκη τα “λιοντάρια” θα βρίσκονται στην Γ’Εθνική και τις εθνικές κατηγορίες μετά από μια δεκαετία. Οι κόποι όλης της χρονιάς θα ανταμειφθούν το απόγευμα του Σαββάτου εφόσον οι “κόκκινοι” παρουσιαστούν σοβαροί και προσηλωμένοι.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έρχονται αδιάφοροι,αλλά αυτές οι ομάδες είναι και οι πιο επικίνδυνες. Η ομάδα του Φ.Κοκολιού δεν πρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να εφησυχάσει και όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Είναι η τελευταία αγωνιστική των playoffs και η ώρα του Πανσερραϊκού. Πάνοπλοι θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Μπήτης και Μπακάλης θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 το απόγευμα. Πολλές εκπλήξεις αναμένονται μετά το τέλος του παιχνιδιού εφόσον τα “λκιοντάρια” κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr