Η υπερασπιστική γραμμή της Σπάρτης για την ματαίωση του αγώνα στις Σέρρες

Η υπερασπιστική γραμμή της Σπάρτης για την ματαίωση του αγώνα στις Σέρρες

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League βρέθηκε την Τετάρτη (24/05) η Σπάρτη, προκειμένου να απολογηθεί για τη ματαίωση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι Λάκωνες επέρριψαν την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκαν σε λόγους… ανωτέρας βίας, ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος υποστήριξε: «Ψάχναμε τους ποδοσφαιριστές στα σπίτια τους και δεν τους βρίσκαμε»!

 

Το FLNews.gr έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, όπως επίσης και την αντίδραση της Πρωτοδίκου, Μαρίνας Μπόζνου για τις οφειλές της ΠΑΕ προς τους «κυανέρυθρους»…

Αρχικά ο πρόεδρος της Σπάρτης υποστήριξε: «Είχαμε κλείσει ξενοδοχείο, ναυλώσαμε λεωφορείο και περιμέναμε τους ποδοσφαιριστές να έρθουν για να φύγουμε. Εκείνοι, όμως δεν ήρθαν. Ψάξαμε να βρούμε τους πάντες και δεν τα καταφέραμε».

Ο νομικός της ΠΑΕ, Αλέξης Ανδριόπουλος ρώτησε τον Νικόλαρο: «Εξαντλήσατε τα περιθώρια; Τους ψάξατε;».

Νικόλαρος: «Τους ψάξαμε, τους πήραμε τηλέφωνα, πήγαμε στα σπίτια τους και δεν τους βρίσκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να κάνουμε».

Ακολούθησε ερώτηση σχετικά με το αν ενημερώθηκε η διοργανώτρια. «Πήρα τηλέφωνο το Σάββατο στη διοργανώτρια αρχή, αλλά δεν το σήκωνε κανείς»!

Η πρόεδρος της έδρας, Μαρίνα Μπόζνου είπε: «Το Σάββατο δεν είναι εργάσιμη ημέρα».
Σε ό,τι αφορά στις προσφυγές, ο Νικόλαρος ανέφερε ότι τη Δευτέρα 17 ποδοσφαιριστές κατέθεσαν προσφυγές και υποστήριξε: «Ήταν αδύνατο να το προβλέψω αυτό. Προσπάθησα να εξαντλήσω τα περιθώρια. Τους έψαχνα και δεν τους έβρισκα».  «Ήταν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές;», ρώτησε η Μπόζνου και πήρε απάντηση: «Έναν με δύο μήνες». «Ήταν απλήρωτοι», απάντησε η πρόεδρος της έδρας και συνέχισε: «Είσαστε εταιρεία. Εδώ δεν ήρθαμε να εκδικάσουμε τις προσφυγές. Ήταν απλήρωτοι και προσέφυγαν. Εδώ εκδικάζουμε τη ματαίωση». Ακολούθως ο Ανδριόπουλος ρώτησε τον παράγοντα της Σπάρτης αν έκανε κάποια ενέργεια για να πληρώσει τους παίκτες. «Τους φώναξα για να τους πληρώσω και να κάνουμε μία ρύθμιση του χρέους έως το τέλος των συμβολαίων τους. Δεν απάντησαν και έφυγαν. Από τις 17 προσφυγές πλέον οι 12 αποσύρθηκαν». Σε εκείνο το σημείο η Μπόζνου αντέδρασε και είπε: «Δεν εκδικάζουμε τις προσφυγές εδώ. Το παιχνίδι δεν έγινε. Συνομολογείτε ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη. Τι σημασία έχουν οι προσφυγές;».

 

Μάλιστα, στο τέλος της απολογίας ο Ανδριόπουλος μίλησε για ματαίωση για λόγους ανωτέρας βίας, όμως είναι δεδομένο ότι η Σπάρτη θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και θα της επιβληθεί πρόστιμο.

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr