Η τελευταία ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για τον Πανσερραϊκός BC

Η τελευταία ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για τον Πανσερραϊκός BC

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζονται. Ο Ραφαήλ Πεχλιβάνος (21 ετών, power forward) που αποκτήθηκε από τον Άθλο Αλεξάνδρειας βλέπει τον κόσμο από τα 2.02 μ. και έρχεται στην πόλη μας ως φοιτητής στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ με τις καλύτερες συστάσεις για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του από τον προπονητή του Ηρακλή κ. Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το προπονητικό επιτελείο και ορισμένα μέλη της διοίκησης μετά το πέρασμά του από την πόλη μας.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει ήδη παραστάσεις από τις Εθνικές Κατηγορίες, αφού φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Ιωνίας και του Αιγινιακού στην Γ’ Εθνική, καθώς και του Φίλιππου Βέροιας στην Α2!

Η δοκιμή του στις προπονήσεις και στον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας με τους Ικάρους έδωσε το θετικό δείγμα ότι μπορεί να βοηθήσει στους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους των «λιονταριών».

➡️Ραφαήλ, καλώς ήρθες στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού και στην ομάδα που από πέρυσι άρχισε να ξαναγράφει την ιστορία της

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr