Η τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση να συνοδευτεί με νίκη σε μια δύσκολη έδρα (01/05, 17:00) !

Η τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση να συνοδευτεί με νίκη σε μια δύσκολη έδρα (01/05, 17:00) !

01/05   Μαχητές Δόξας Πεύκων – Πανσερραϊκός    17:00

Προτελευταία αγωνιστική για τα “λιοντάρια”, που ταξιδεύουν την Πρωτομαγιά στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για να αντιμετωπίσουν τους Μαχητές σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Αυτό θα είναι και το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για τους “κόκκινους”, που θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.
 Προερχόμενοι από εύκολη νίκη μεσοβδόμαδα και αφού έχουν κριθεί όλα, οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινού (πήγε μέχρι την Κρήτη Παρασκευή και Σάββατο για να βοηθήσει τον κόουτς Κακιούζη στο Πανελλήνιο Εφήβων) θα παίξουν χωρίς άγχος και θα στοχεύσουν στο διπλό σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Απέναντι τους μια ομάδα που μέχρι πριν 2 εβδομάδες κυνηγούσε ακόμη και την άνοδο, αλλά 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Λεύκιππο, Αία και Γέφυρα την άφησε πολύ πίσω και την έριξε στην 4η θέση.
 *Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr