Η στατιστική απεικόνιση του Ρούπελ για την σεζόν που μας πέρασε !

Η στατιστική απεικόνιση του Ρούπελ για την σεζόν που μας πέρασε !

Σε μια περίεργη και δύσκολη χρονιά, που διακόπηκε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου λόγω του Covid-19, το Ρούπελ Σιδηροκάστρου κατέκτησε την 5η θέση με ρεκόρ 11 νίκες και 10 ήττες.

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα και 6 ήττες σε 7 αγώνες, το Ρούπελ βρήκε ρυθμό και πέτυχε 5 συνεχόμενες νίκες στην πορεία και μια σταθερότητα στην συνέχεια, αλλά η κακή αρχή του στοίχισε πολύ για να προλάβει την είσοδο στην τετράδα.

 Προπονητής για άλλη μια χρονιά ήταν ο Νίκος Κηρύκος, που θα συνεχίσει για τρίτο χρόνο στην ομάδα του Ρούπελ. Εξαιρετική χρονιά πραγματοποίησε ο Κώστας Γιαννάτος, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις έκανε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από εκεί και πέρα ο Πεχλιβάνος και ο Στάσας ήταν κοντά σε διψήφια νούμερα, ενώ πολύ καλό δεύτερο μισό έκανε ο νεαρός ,Δημήτρης Τάσκος.

Αναλυτικά τα στατιστικά της ομάδας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

ΡΟΥΠΕΛ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ-2019-20

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr