Η «σημαία» στον ιστό των Ικάρων! Συνεχίζει με κοστούμι στον πάγκο ο Κακιούζης!

Η «σημαία» στον ιστό των Ικάρων! Συνεχίζει με κοστούμι στον πάγκο ο Κακιούζης!

Η επόμενη μέρα των Ικάρων…ξημερώνει Σαββατιάτικη και ηλιόλουστη, με μια ευχάριστη είδηση για όλους τους φίλους του «κυανοκίτρινου» συλλόγου! Ο παίκτης που αγαπήθηκε όσο κανείς τα τελευταία χρόνια στο Σερραϊκό μπασκετικό γίγνεσθαι, ο…-πολύς για τα δεδομένα μας- Γιάννης Κακιούζης, αποφάσισε να συνεχίσει τελικά στους Ικάρους και την επόμενη χρονιά αλλά απο το πόστο του προπονητή!

Οι σκέψεις του πολύπειρου άσσου, που αφορούν την προπονητική, υπάρχουν απο πέρυσι και ήδη έκανε τα πρώτα του βήματα στις «κυανοκίτρινες» ακαδημίες, την χρονιά που διανύσαμε, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, σε παιδιά και γονείς! Πλέον στα 4ο του χρόνια, αισθάνεται οτι μπορεί να αφήσει τον παίκτη Γιάννη στα αποδυτήρια…και να πάρει θέση ως coach Κακιούζης στον πάγκο των Ικάρων.

Οι πληροφορίες του ”SSN” λένε οτι υπήρξαν σκέψεις να παίξει ακόμα έναν χρόνο σε ομάδες της Αθήνας (ναι παραμένει ακόμα περιζήτητος, όντας ψηλά στην λίστα των πρώτων σκόρερ στην Β΄Εθνική), αλλά τελικά η πρόταση του προέδρου της Σερραϊκής ομάδας Άρη Αθανασιάδη και οι ευλογίες…του αδερφού του Μιχάλη, που πορεύονται αντάμα σχεδόν (ο αρχηγός της Εθνικής του 2005, είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες του Χολαργού στην Α1), υπερίσχυσαν και τελικά αναλαμβάνει απο σήμερα ως προπονητής.

Ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες, που πρόκειται να στελεχώσουν τους Ικάρους, της επόμενης χρονιάς, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου, που θα δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινώσει επίσημα την απόφαση του για τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα, τους συνεργάτες του στο staff, καθώς και τους αθλητές!

Καλορίζικος και καλότυχος!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr