Η “Σερραία” που βρέθηκε μία ανάσα από την τελική επιλογή του Survivor!

Η "Σερραία" που βρέθηκε μία ανάσα από την τελική επιλογή του Survivor!

Μια από τους υποψηφίους της Θεσσαλονίκης, που προκρίθηκε και μέχρι την τελική φάση των 30 μαχητών, από τους οποίους μπήκαν στο Survivor οι 14 (12 συμμετέχοντες και δύο εφεδρικοί), ήταν η 23χρονη Μιλένα Αμπράμοβιτς, γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία και αναδείχθηκε από τα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε, καθώς τα τελευταία χρόνια της ζωής της τα πέρασε στις Σέρρες πριν μετακομίσει πρόσφατα στη “νύφη του βορρά” και με δηλώσεις της ανέφερε στο dailythess.gr ότι τα κριτήρια που καθόρισαν την επιλογή των συμμετεχόντων στο survivor ήταν ο χαρακτήρας που ταιριάζει σε ριάλιτι σόου και όχι ο βαθμός αντοχής σε συνθήκες πείνας και επιβίωσης.

Μέσα από ψυχολογικά τεστ ακόμη και για δύσκολα περιστατικά της προσχολικής ηλικίας και με συνεχόμενες συνεντεύξεις για την ανίχνευση του χαρακτήρα που ταιριάζει περισσότερο σε ριάλιτι και λιγότερο σε παιχνίδι επιβίωσης είχαν προκριθεί οι 14 συμμετέχοντες μαχητές στο Survivor, σε μια διαδικασία που περιλάμβανε πέντε συνεντεύξεις, συνεδρίες με ψυχολόγους, εξετάσεις αίματος και μόνο μια φορά δοκιμή αντοχής σε διάδρομο γυμναστηρίου. Oι ερωτήσεις που απηύθυναν οι υπεύθυνοι της παραγωγής στους υποψηφίους δεν παραπέμπουν και τόσο σε αντιμετώπιση των δυσκολιών σε περιβάλλον επιβίωσης στη ζούγκλα ή στο δάσος, αλλά σε περιβάλλον επιβίωσης στη ζούγκλα της κοινωνίας.

«Είσαι… κουτσομπόλης;»

Το αν συμμετέχεις σε κουτσομπολιά, το αν τσακώνεσαι εύκολα, αν τσαντίζεσαι εύκολα και πώς το αντιμετωπίζεις, αν παίρνεις πρωτοβουλίες, αν είσαι ηγετική φυσιογνωμία, πόσο θέλεις να κερδίσεις είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν πολλές φορές οι υποψήφιοι του Survivor. Επίσης οι υποψήφιοι ρωτήθηκαν και αν αντέχουν την πείνα, για ποιο λόγο δήλωσαν συμμετοχή, ποιος και τι θα τους λείψει περισσότερο, αν έχουν σχέση, αν έχουν φύγει ποτέ από το σπίτι, πώς θα αντέξουν την απλυσιά και ποια τρία πράγματα θα πάρουν μαζί τους, αν περάσουν.

Οι δύο ψυχολόγοι επέμειναν στην ερώτηση με ποιον είναι δεμένοι περισσότερο, ενώ ζήτησαν από τους υποψηφίους να ετοιμάσουν δύο ιστορίες που τους σόκαραν και τους στιγμάτισαν στην προσχολική τους ηλικία, μια από θετική πλευρά και μία από αρνητική.

Όσο για τον έλεγχο των ορίων αντοχής, επιβίωσης και άθλησης, οι υποψήφιοι της Βόρειας Ελλάδας συγκεντρώθηκαν σε ένα γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης και ελέγχθηκε η αντοχή τους πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής και σε μια άσκηση με μπάλες.

Στιγμιότυπο από τα παρασκήνια του casting για το Survivor όπου διακρίνονται δεξιά ο Ορέστης Τσάνγκ και αριστερά ο Γουίλι.

 

«Οι απαντήσεις μου, παρόλο που κατάλαβα αρκετά νωρίς στη διαδικασία ότι δεν ανταποκρίνονταν στους χαρακτήρες που αναζητούσαν οι άνθρωποι της παραγωγής, ήταν αληθινές. Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό, μου αρέσει ο χαβαλές, έχω αντοχή με τους άλλους αλλά αν ξεπεράσουν τα όρια τους αντιμετωπίζω face to face, δεν έχω ηγετικές τάσεις, αλλά δεν είμαι άβουλο ον, ήταν κάποιες από αυτές, ενώ στην ερώτηση ποια τρία πράγματα θα έπαιρνα μαζί μου, απάντησα ότι θα ήθελα μαζί μου το ξυραφάκι μου, την οδοντόβουρτσά μου και αντικείμενα υγιεινής», ανέφερε.

Το ότι έφτασε στους φιναλίστ, σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται ίσως στην εμφάνισή της αλλά και στο όνομά της, που δεν είναι ελληνικό.

Η Μιλένα Αμπράμοβιτς, η οποία ζει και σπουδάζει δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τη Σερβία, ωστόσο η οικογένειά της μετανάστευσε στην Ελλάδα, όπου και μεγάλωσε. Δήλωσε συμμετοχή για να δοκιμάσει, όπως λέει, τα όριά της σε έναν αγώνα επιβίωσης, ωστόσο κατέληξε στο συμπέρασμα παρακολουθώντας το παιχνίδι ότι η συγκεκριμένη παραγωγή δεν ήταν παιχνίδι επιβίωσης, αλλά περιείχε στοιχεία ριάλιτι, αφού, όπως λέει, παρακολουθήσαμε αρκετή διπροσωπία και κατινιά όλους αυτούς τους μήνες.

«Δεν έψαχναν survivors»

«Η επιβίωση τελικά δεν ήταν από την πείνα -διότι έτρωγαν… αρκετά- αλλά από τους άλλους!», είπε στο dailythess.grτονίζοντας ότι στη διαδικασία επιλογής στη Θεσσαλονίκη, πολλοί αθλητές, personal trainers, γυμναστές ακόμη και ένας 40χρονος που ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση ανθρώπων σε κατάσταση επιβίωσης είτε μετά από σεισμό, σε περιόδους πολέμου, στο βουνό κ.λπ., απορρίφθηκαν στην πρώτη φάση.

Όπως αναφέρειπαρόλο που έφτασε μέχρι το τέλος της διαδικασίας επιλογής, δεν μετάνιωσε ποτέ για τις απαντήσεις που έδωσε κατ’ επανάληψη στις πέντε συνεντεύξεις καθώς και στους δύο ψυχολόγους, αφού πλέον παρακολουθώντας το παιχνίδι έχει σχηματίσει μια πλήρη άποψη και την πεποίθηση ότι δεν θα ήθελε τελικά να συμμετάσχει.

 

πηγή:dailythess.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr