Η… σέξυ διαιτητής των Σερρών στην “Espresso”!

Η... σέξυ διαιτητής των Σερρών στην "Espresso"!

Μεγαλωμένη σε ποδοσφαιρόφιλη οικογένεια, η Σερραία Ανατολή Παυλίδου δεν θα μπορούσε να απέχει από τα γήπεδα και αυτός είναι και ο λόγος που φιλοξενήθηκε στο φύλλο της Espresso! Νέα, ωραία και στον χώρο του ποδοσφαίρου, έστω και με σφυρίχτρα! Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ, κρατάει το σημαιάκι του βοηθού διαιτητή στην Ε.Π.Σ.Σερρών, φροντίζοντας να κατεβαίνει χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα σε άντρες διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους!

Η άλλη μεγάλη αγάπη της κούκλας Σερραίας είναι η κολύμβηση: «Ημουν για χρόνια αθλήτρια κολύμβησης και τα τελευταία τρία κάνω μάθημα σε παιδάκια στο κολυμβητήριο». 

Η όμορφη 22χρονη διαιτήτρια με τα μεγάλα πράσινα μάτια και το καλλίγραμμο σώμα λέει στην «Espresso» ότι τρελαίνεται να βρίσκεται στο γήπεδο και κάθε άλλο παρά πτοείται όταν γίνεται αποδέκτρια του… θυμού και της απογοήτευσης των οπαδών! 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr