Η πρόκριση του Γυμναστικού στιγματίστηκε από επεισόδια !

Η πρόκριση του Γυμναστικού στιγματίστηκε από επεισόδια !

Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  80-46  ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Μόνο ομαλά δεν κύλησε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γυμναστικό και Προσοτσάνη, που διεξήχθη στα πλαίσια της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι “ταύροι” ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη και την πρόκριση, ωστόσο το παιχνίδι δεν θα μείνει στην μνήμη όσων ελάχιστων βρέθηκαν στην κερκίδα (λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό) για το μπασκετικό του θέαμα.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παιχτών ήταν η αιτία των 2 αποβολών από πλευράς Γυμναστικού και των 4 αποβολών από πλευράς Προσοτσάνης. Και όλα αυτά λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους με το παιχνίδι τότε να είναι αμφίρροπο (39-30 ημιχ.). Και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ακολούθησε νέο ξέσπασμα και εκτός γηπέδου με το θέμα ωστόσο να μην παίρνει περαιτέρω προεκτάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε κανονικά και οι γηπεδούχοι έφτασαν στην εύκολη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-15,39-30,58-40,80-46.

Γ.Σ Σέρρες (Μπουτάκογλου): Τζώτζος 2,Λαδιάς,Δάφκος 2,Ρίζος 22(4) ,Σαϊνίδης 2,Χορτομάρης 15(4),Γκολογκίνας 8, Χατζηανδρέου 10,Δινάκης,Σταματόπουλος 17,Χορτομάρης Γ. 2.

Προσοτσάνη (Δημαρίδης): Νυμφόπουλος 6(2),Ασλαμασίδης,Καρατσομπάνης 12(1),Παλτόγλου 6(2),Κουτσίδης 15(1),Σωτήρη 2, Γελκόβανης,Κολοκυθάς 2,Δουλκέρογλου 1,Βουβαλίδης,Ρέντος 2.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr