Η πιο μεγάλη ώρα…είναι τώρα για τον Πανσερραϊκό!

Η πιο μεγάλη ώρα...είναι τώρα για τον Πανσερραϊκό!

Έστω και την τελευταία στιγμή, αφού ήρθαν έτσι οι καταστάσεις φέτος για τα «λιοντάρια», η Σερραϊκή ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σταθερής Νίκης Βόλου και να επικρατήσει, όπως και να ‘χει, για να παραμείνει στην sl2.

Ο Πανσερραϊκός, πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία και να υπερασπιστεί την ιστορία του και την προσπάθεια των τελευταίων ετών, με την Διοίκηση Καζία. Η ομάδα έχει την ικανότητα, όπως σε όλη την σεζόν την είχε, απλώς αδίκησε τον εαυτό της, στο αγωνιστικό γκρουπ.

Το φετινό πάθημα, του να περιμένεις τελευταία στιγμή, για να σώσεις την παρτίδα, πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα, σε όλο το τμήμα, ώστε τις επόμενες σεζόν, ο Πανσερραϊκός, να χτίσει το μονοπάτι της ανόδου, με ηρεμία και αισιοδοξία, χωρίς αγωνιστικές σκοτούρες.

Η πιο μεγάλη ώρα…είναι τώρα για τον Πανσερραϊκό, μέχρι την επόμενη! Μακάρι του χρόνου, η τελευταία στιγμή, να μας επιφυλλάσει έναν τελικό ανόδου, στην Super League!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr