Η παραδοχή της κακής ημέρας από τον Κακιούζη & το παράπονο προς τους διαιτητές…

Η παραδοχή της κακής ημέρας από τον Κακιούζη & το παράπονο προς τους διαιτητές...

Ο Γιάννης Κακιούζης έκανε κόντρα στο Στρατώνι ίσως την χειρότερη του εμφάνιση, για τα δικά του υψηλά δεδομένα, από την ημέρα που φόρεσε την φανέλα των Ικάρων, σκοράροντας μόλις 6 πόντους και βγάζοντας μετά από ένα διάστημα και έναν ιδιαίτερο εκνευρισμό, προφανώς από την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές. Αυτό είπε και ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook, αναγνωρίζοντας πως δεν μπήκε ποτέ στο ματς και ζητώντας από τους ανθρώπους με τα γκρι μία αντιμετώπιση με σεβασμό, κάτι που το έχει κερδίσει μέσα από τα χρόνια στα παρκέ. Αναλυτικά έγραψε:

Δεν γράφω συχνά, αλλά θέλω να πω 2-3 πράγματα. Τα δύο αφορούν το ματς. Σήμερα ήταν από εκείνες τις βραδιές που σου πάει τίποτα καλά. Δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο ματς, δεν είχα ενέργεια στην επίθεση κλπ. Είσαι λες και παίζεις πρώτη φορά. Νομίζω όλοι το έχουν περάσει. Έχω ένα τέτοιο ματς κάθε χρόνο και ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε με ήττα. Το δεύτερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάλυψαν την κακή μου ημέρα(γιατί ξέρω τι ζητάει η ομάδα από εμένα) και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια μία καλή και έμπειρη ομάδα. 

Υ.Γ Στα παιδιά που σφυρίζουν στα ματς, καταλαβαίνω πως είστε άνθρωποι και κάνετε λάθη, αλλά 8 ματς τώρα όλα τα λάθη είναι πάνω μου, νομίζω… 

Υ.Γ(1) Όταν σε τσεκάρουν με τα χέρια μισό μέτρο μακριά από το σκριν είναι φάουλ. Όταν πας να σκρινάρεις και σε τσεκάρουν με αγκώνες και όχι με σώμα, νομίζω λέγεται φάουλ και όχι τσεκάρισμα. Και όταν σουτάρεις και σου χτυπούν το χέρι που σουτάρεις πάλι φάουλ είναι νομίζω και όχι “πάει το χέρι σου στο δικό του”. Δεν λέω να τα δώσετε όλα βέβαια, δεν έχω τέτοια απαίτηση αλλά 1/5 καλό είναι να το δίνουμε. Όποια αντιμετώπιση έχουν κάποιοι παίκτες καλοί και μεγάλοι σε άλλες ομάδες ας την έχω στον 1/10 και εγώ. Το έχω κερδίσει τόσα χρόνια και εγώ… 39″!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr