Η πανδημία πλήττει ( ; ) την συνεργασία Ποριο-Αίαντα. Όλα στον αέρα!

Η πανδημία πλήττει ( ; ) την συνεργασία Ποριο-Αίαντα. Όλα στον αέρα!

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη με τον coach, Στέργιο Ποριόπουλο και τον Αίαντα Ευόσμου. Το πρωί κυκλοφόρησε η φήμη περί αποχώρησης του Σερραιου προπονητή από τους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους πέτυχε 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις.

Σε επικοινωνία του ‘SSN’ με τον Σερραίο coach,  μας διευκρίνισε, ότι είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του και οτι υπάρχει άριστο κλίμα. Βέβαια, μετά την κατάσταση που δημιουργήθηκε με το lockdown, έχουν προκύψει ζητήματα και απο τις δυο πλευρές, ενώ υπάρχουν και προσωπικά θέματα που τον κρατάνε επιφυλακτικό για την συνέχεια, που αν δεν ξεπεραστούν, ίσως διακοπεί η συνεργασία .

Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα, με την ολοκλήρωση των επαφών. Να τονίσουμε, οτι ήδη σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανανέωσε με δυο μέλη απο το το staff της, τον Κωνσταντίνο Παράδα και τον Στέλιο Χαλκιά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr