Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δώρησε εισιτήρια διαρκείας στους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δώρησε εισιτήρια διαρκείας στους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, έκανε πράξη την υπόσχεση της, και δώρησε, εισιτήρια διαρκείας στους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών, για τους εντός έδρας αγώνες των «λιονταριών».

Ο Πρόεδρος κ. Τάσος Καζίας και τα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ, έχουν στηρίξει εμπράκτως το Νοσοκομείο Σερρών, κατά την διάρκεια της πανδημίας και τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής προς το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Το μέλος της ΠΑΕ κ. Νίκος Σολούγκας παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαο Φαρμάκη, τα εισιτήρια διαρκείας και ένα αναμνηστικό δώρο, με τον Διοίκηση να απαντά με δημόσια ευχαριστήρια επιστολή.

Αναλυτικά:

Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και εγώ προσωπικά, επιθυμούμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την ευγενική σας προσφορά σε εισιτήρια διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, η οποία αποτελεί πράξη υποστήριξης και αλληλεγγύης στον καθημερινό αγώνα μας σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία της χώρας μας.

Ελπίζουμε η στήριξη σας, να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας και σας ευχόμαστε υγεία, καθώς και κάθε επιτυχία στους αγώνες σας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr