Η πίεση είναι στα Τρίκαλα και αυτό το ξέρουν στον Πανσερραϊκό!

Η πίεση είναι στα Τρίκαλα και αυτό το ξέρουν στον Πανσερραϊκό!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης, έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο του Πανσερραϊκού, τον ΑΟΤ, που αντιμετωπίζουν σε λίγη ώρα τα «λιοντάρια», προσπάθησε να δοκιμάσει διάφορες τακτικές κατά την εβδομάδα της προετοιμασίας, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη αγωνιστικά.

 

Δεδομένων των απουσιών των τραυματιών, Ρούτσης, Γκατσέσα και Στέβιτς, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Ντουπρέ, Κτιστόπουλος, Τσομαχασβίλι και Παναγιωτίδης. Ο managerτων «κόκκινων» προσανατολίζεται σε ένα σφιχτό και γεμάτο κέντρο, ενώ ζήτησε ευελιξία και ταχύτητα στην άμυνα. Δοκίμασε σχήμα και με τρεις πίσω αλλά λογικά δεν θα προτιμηθεί.

 

Οι δυο αντίπαλοι γνωρίζονται… διότι έπαιξαν και σε φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες, με τα Τρίκαλα να παίρνουν τη νίκη. Βέβαια από τότε άλλαξαν πολλά, με τον Πανσερραϊκό παρά τις αδυναμίες τους, δικαιολογημένες ή μη να καταφέρνει να κερδίζει στην πρεμιέρα την Ελευσίνα με ανατροπή ενώ ο αντίπαλος του έχασε με κάτω τα χέρια από τον ικανότατο Αγροτικό Αστέρα.

Σε σχέση με τον αγώνα στον Εύοσμο, εκτός έμειναν οι Νιάρος, Λεάντρο, Χασομέρης και Ράσιτς, όπως και πριν “κόπηκαν” οι Σιδεράκης, Λαμπάκης, Δουκάκης, Τοπτίδης, Πελίνκου και Καρρίκι, ενώ τα νέα πρόσωπα στη 18άδα είναι οι Τζάκσον και Ίλιτς, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Αγροτικό.

 

Το επιτελείο του Πανσερραϊκού, που βρέθηκε στον Εύοσμο και παρακολούθησε την αναμέτρηση, είδε και ξέρει πως την πίεση στο ματς της Κυριακής θα την έχουν τα Τρίκαλα, αφού με τέτοιο υλικό, δεν έχουν πείσει ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και ο προπονητής ΓΧ… επομένως η συγκέντρωση 90’ στην άμυνα κυρίως του Κουσκουνά και του Στεβανοβιτς αλλά και η ταχύτητα των μεσοεπιθετικών του Πανσερραϊκού, μπορεί να βγάλει κάτι καλό για τους κόκκινους!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr