Η “Ορθοπεταλιά” έγινε θεσμός για τον “Μαχητή-BIKE RIDERS”

Η "Ορθοπεταλιά" έγινε θεσμός για τον "Μαχητή-BIKE RIDERS"

Η «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ», αγώνας θεσμός για τον Σερραϊκό Σύλλογο «MAXHTH-ΒΙΚΕ RIDERS» και συνάμα γιορτή για τους μικρούς μας αθλητές έλαβε χώρα για ακόμα μια χρονιά-την 4η συγκεκριμένα κατά σειρά στην ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ των Σερρών. Σ’ έναν ιδιαίτερο αγωνιστικό χώρο για το ποδήλατο, πλήρως ασφαλή, με καλή άσφαλτο και με κλειστές στροφές, φέτος προστέθηκε και το στοιχείο της βροχής. Κάτι όμως που δεν πτόησε τους αθλητές όλων των μικρών κατηγοριών που ήρθαν από πολλά μέρη της Ελλάδας (Κομοτηνή, Κιλκίς, Ξάνθη, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Σέρρες). Έτσι οι μικροί μας πρωταγωνιστές (120 συμμετέχοντες με Δελτία και Open) εντυπωσίασαν γονείς, προπονητές και κοινό! Οι πτώσεις και ο ανταγωνισμός κορυφωνόταν γύρο με τον γύρο και τα χαμόγελα του τερματισμού πολλά!!!
Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διάφορα περίπτερα με δωράκια και σνακ για τα παιδιά αλλά και τους ίδιους καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά που δεν αγωνίζονταν.
Όμως τίποτα απ όλα αυτά δεν θα συνέβαινε χωρίς το πάθος του Συλλόγου με το ΔΣ και τους εθελοντές του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα πολλά ευχαριστώ αξίζουν στους χορηγούς της όλης προσπάθειας: Τα ζαχαροπλαστεία «Βασάκης», τo ποδηλατικό κατάστημα «Το Πετάλι», το Παιδικό Κολλέγιο, Το Τυπογραφείο Αφοι Χαραλαμπίδη, το Γυμναστήριο Όασις, Το ποδηλατικό κατάστημα «Λαζαρίδης», το κατάστημα ρουχισμού “Benetton”, τους φούρνους «Γατίδης», το κατάστημα γυναικείων αξεσουάρ “For You”, το κατάστημα φωτιστικών ειδών «Αφοί Τσομλεκτσή», το κατάστημα παιχνιδιών “Serres Brick Workshop”, το κατάστημα ελαστικών «Μπουδούρης», το κατάστημα αθλητικών ειδών “Expert Sport”, το συνεργείο αυτοκινήτων «Βλάχος Χρήστος», το συνεργείο ανελκυστήρων «ΤΕΚΑ», τις κατασκηνώσεις Τζιώνη, το εστιατόριο-μπαρ “Cityzen”, το κατάστημα αξεσουάρ σπιτιού «Παρουσίαση», το κατάστημα ιατρικών ειδών “Biomed”, το πολυκατάστημα «Παν-Μάρκετ», τον κύριο Πορτοκάλη που μαζί με την ΛΑΜΣ τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση της Πίστας ΚΑΡΤ!!!
Του χρόνου σας περιμένουμε όλους με περισσότερο κέφι και εκπλήξεις!!!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr