Η ομάδα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού θα πρωταγωνιστεί στην Ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών

Η ομάδα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού θα πρωταγωνιστεί στην Ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών

Ο Πήγασος ήταν η ομάδα που συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών και στην ουσία ήταν το αγωνιστικό τμήμα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού. Επειδή τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι επαγγελματική και δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών της χώρας μας, έπρεπε τα ταλέντα των ακαδημιών να έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και η δίοδος του Πήγασου ήταν μια καλή ευκαιρία γι’αυτό.

Πλέον οι ακαδημίες έχουν περάσει επίσημα στην ομάδα του Πανσερραϊκού επομένως και ο Πήγασος θα είναι η δεύτερη ομάδα των «λιονταριών», που θα έχει και αγωνιστικό προφίλ, αφού θα αγωνίζεται κανονικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Ανώτερης κατηγορίας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και φυσικά εάν αξίζουν να ακολουθήσουν το δρομολόγιο πολλών άσσων του πρόσφατου παρελθόντος και να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Η φυσιογνωμία του Σάκη Αναστασιάδη εγγυάται άλλωστε κάτι τέτοιο. Είναι ο τελευταίος προπονητής που έβγαλε αυθεντικά ταλέντα και τα μετέτρεψε σε περιουσιακά στοιχεία του Πανσερραϊκού, όπως ο Παπάζογλου, ο Γεωργιάδης, ο Ανάκογλου και ο Τσιμίκας.

Στους στόχους των ανθρώπων του Πανσερραϊκού είναι η στελέχωση των προπονητών να γίνει με νέα πρόσωπα, επιστημονικά και ακαδημαϊκά κατηρτισμένα, έχοντας επαφή με ομάδες της Βορείου Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Θράκη κλπ, χωρίς να έχουν φθορά και κορεσμό. Πάντα όμως σε συνδυασμό με τους έμπειρους προπονητές της περιοχής μας. Είναι σημαντικό τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ακαδημία του Πανσερραϊκού να νιώσουν οικεία και ότι έχουν την δυνατότητα να εξελιχτούν με την φανέλα των «λιονταριών» και αφού αποδείξουν ότι αξίζουν να βρουν ανοιχτές πόρτες για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Το όνομα του Πήγασου είναι υπό σκέψη να αλλαχτεί (Πανσερραϊκός Academy FC), αφού όλα πλέον πρέπει να έχουν την ενιαία ταυτότητα της μεγάλης ομάδας των Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr