Η “μέδουσα” έπληξε και τον Πανσερραϊκό! Δεν κατέθεσε έφεση για την άδεια…

Η "μέδουσα" έπληξε και τον Πανσερραϊκό! Δεν κατέθεσε έφεση για την άδεια...

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών προερχόμενα από την “μέδουσα”, όπως την αποκαλούν οι επιστήμονες, δεν άφησαν ανεπηρέαστο ούτε και τον Πανσερραϊκό με τα… μαύρα σύννεφα να είναι πάνω από το Δημοτικό γήπεδο. Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Κοράκης να δήλωνε πως ο Πανσερραϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση και θα την πάρει σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο τα “λιοντάρια” δεν το προσπάθησαν καν, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ η διοίκηση  δεν κατέθεσε σήμερα, τελευταία μέρα της προθεσμίας, το παράβολο των 3.500 ευρώ για την έφεση!

Και βέβαια το γεγονός ότι θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές είναι το μικρότερο κακό μπροστά στην πιθανότητα να μη δηλώσει καν συμμετοχή στην Football League και μετά από τέσσερα χρόνια το μπαλάκι να πάει και πάλι στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, αφού η διοίκηση δείχνει αδυναμία τόσο στην εξεύρεση πόρων για να συνεχίσει, όσο και στην εξεύρεση νέων επενδυτών.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Κοράκης που υπογράμμισε ότι «εγώ είμαι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να αποχωρήσω. Προσπαθώ όμως μέχρι την τελευταία στιγμή να βρω μια λύση με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Η εβδομάδα που διανύουμε φαίνεται πως είναι κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας με την διοίκηση να έχει προγραμματισμένα ραντεβού για να βρεθούν τα χρήματα προκειμένου η ομάδα, έστω και με τους όποιους περιορισμούς στις μεταγραφές, να μπορέσει να αγωνιστεί στην Football League. Η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι στις 4 Αυγούστου. Χρόνος υπάρχει, αλλά το ζητούμενο είναι να βρεθούν λύσεις που θα βγάλουν τον Πανσερραϊκό από το δύσκολο μονοπάτι.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr