Η Καβάλα θέλει… οι Σερραίοι μπορούν! Όλοι γήπεδο στην άνοδο των Ικάρων!

Η Καβάλα θέλει… οι Σερραίοι μπορούν! Όλοι γήπεδο στην άνοδο των Ικάρων!

Η ομάδα της Καβάλας θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο στο ΔΑΚ της Κοιλάδας την προσεχή Κυριακή γι΄ αυτό και ετοιμάζει εκδρομή τουλάχιστον 200 ατόμων, που θα έρθουν στις Σέρρες για να υποστηρίξουν την «Ένωση» στο τελευταίο ματς της χρονιάς, κόντρα στους Ικάρους, για την 30η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής. Οι Σερραίοι φίλαθλοι που είναι κοντά στους Ικάρους όλη την φετινή χρονιά του πρωταθλητισμού, ετοιμάζονται και αυτοί με την σειρά τους προκειμένου να υποστηρίξουν «κυανοκίτρινα» και με ήθος την Σερραϊκή ομάδα, που ετοιμάζεται για ακόμη μια επιτυχία!

Το ΔΑΚ Σερρών αναμένεται να είναι κατάμεστο… και πως αλλιώς, όταν το διακύβευμα της ανόδου είναι τεράστιο και για τους δυο συλλόγους! Οι Σερραίοι κρατούν την τύχη στα δικά τους χέρια, αφού ένα καλό ματς και μια νίκη χωρίς διαφορά ή με 8+ πόντους επί της Καβάλας, θα δώσει την άνοδο στην Α2 στους Ίκαρους. Μετά από 4 χρόνια περιήγησης, οι Ίκαροι παρουσιάζονται έτοιμοι για το επόμενο βήμα, έχοντας πλέον υποδομές, ακαδημίες και έμπρακτη στήριξη από Σερραίους αθλητές που έχουν γευτεί επιτυχίες με την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο αγώνας θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί σε πολλαπλά επίπεδα… κι αν το αγωνιστικό το γνωρίζουν καλύτερα οι δυο προπονητές και οι παίκτες των δυο ομάδων, στο ντέρμπι της κερκίδας οι Σερραίοι φίλαθλοι πρέπει να επικρατήσουν από νωρίς την Κυριακή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr