Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στη SER-EXPO 2017

Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στη SER-EXPO 2017

Με έναν καλαίσθητο και πρωτότυπο χώρο, η ΘΕΡΜΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ συμμετέχει στην 3η έκθεση SER-EXPO που πραγματοποιείται στις Σέρρες, το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου. Στο περίπτερο 24 της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες Τηλεθέρμανσης, της πλέον φιλικής προς το περιβάλλον και οικονομικότερης έως και κατά 44%, μορφής θέρμανσης, στην πόλη των Σερρών.
Παράλληλα, για πρώτη φορά σε ένα μαζικό γεγονός, οι επισκέπτες από ολόκληρο τον νομό Σερρών θα μπορούν να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες, οικονομικότερες έως και κατά 25%, λύσεις που περιλαμβάνουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ΙΝΤΕΡΝΕΤ, σε συνεργασία με δύο μεγάλες εταιρίες: τη VOLTON και την HRS.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σύνδεσης προς τους νέους καταναλωτές, ενώ θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr