Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ στηρίζει την πρωταθλήτρια του badminton Ματίνα Σωτηρίου

Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ στηρίζει την πρωταθλήτρια του badminton Ματίνα Σωτηρίου

Τη στήριξη στη Σερραία πρωταθλήτρια του Badminton Ματίνα Σωτηρίου, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» Ιωάννης Μυλωνάκης.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρίας, ο κ. Μυλωνάκης ανακοίνωσε τη στήριξη της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» στη Σερραία πρωταθλήτρια, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας, την επόμενη εβδομάδα.
«Αισθανόμαστε περήφανοι για τη Ματίνα και για όλα τα παιδιά που προσπαθούν και ξεπερνούν τα όριά τους, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες και τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά. Η Ματίνα ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, επανήλθε στα γήπεδα και κατάφερε να φτάσει στο Νο 1 της Ευρώπης, στην κατηγορία της. Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στέκεται αρωγός στη δική της προσπάθεια, όπως και σε όλων των νέων ανθρώπων που φέρνουν διακρίσεις στην πόλη μας και στέλνουν το πιο θετικό μήνυμα στην τοπική μας κοινωνία, τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Αυτή είναι η κατεύθυνση που κινούμαστε με προτροπή του προέδρου μας Αντώνη Γερασίμου και αυτή είναι η πρακτική που ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάκης.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Σωτηρίου ευχαρίστησε τον κ. Μυλωνάκη για την έμπρακτη στήριξη από την εταιρία και τόνισε πως θα συνεχίσει να καταβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr