Η «ΘΕΡΜΗ-Τηλεθέρμανση» επεκτείνει το δίκτυό της και φέρνει ρεύμα & τηλεφωνία

Η «ΘΕΡΜΗ-Τηλεθέρμανση» επεκτείνει το δίκτυό της και φέρνει ρεύμα & τηλεφωνία

Την επέκταση του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Σερρών, σε συνδυασμό με Νέες Υπηρεσίες Ρεύματος – Τηλεφωνίας – Internet, ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΡΜΑΝΣΗ» Ιωάννης Μυλωνάκης.

Ο κ. Μυλωνάκης επισήμανε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, ο προγραμματισμός επέκτασης του δικτύου που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης των Σερρών, γεωγραφικά και πληθυσμιακά, ενώ ολοκληρώνονται οι νέες συνδέσεις εντός δικτύου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της σύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Σερρών στο δίκτυο Τηλεθέρμανσης που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2018.

Παράλληλα, τόνισε πως σύμφωνα και με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η Τηλεθέρμανση Σερρών διανέμει θερμότητα, μέσω του δικτύου της, σε τιμές χαμηλότερες, έως και 44% σε σχέση με άλλους τρόπους θέρμανσης, ενώ πρόσθεσε πως στο πρόγραμμα ανάπτυξης των υπηρεσιών, για το προσεχές διάστημα είναι και η παροχή Τηλεψύξης στα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε νοικοκυριό, με τις υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος, κινητής – σταθερής τηλεφωνίας και Internet, σε  συνεργασία με τις εταιρίες VOLTON και HRS αντίστοιχα, επιτυγχάνοντας φθηνότερα τιμολόγια έως και 25%. Να σημειωθεί ότι η Τηλεθέρμανση Σερρών έχει αναλάβει την αποκλειστικότητα ως πάροχος των συγκεκριμένων υπηρεσιών για τους νομούς Σερρών, Δράμας και Καβάλας.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ-Τηλεθέρμανση» ευχαρίστησε τους Σερραίους καταναλωτές για την προτίμηση που δείχνουν στην Τηλεθέρμανση όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες με συνεχείς βελτιώσεις, δίνοντας λύσεις ασφαλείς, με σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως οικονομικές, σε κάθε νοικοκυριό.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας

  • Με μηδενική καταβολή της εγγύησης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό .
Εύρος Κατανάλωσης Τιμοκατάλογος Βασικού Προμηθευτή ΕπίσημοςΤιμοκατάλογος Τιμές
για τα μέλη
(€/kWh)
Χρέωση Νυχτερινής Διαφορά
Οικιακά Προγράμματα
Κατανάλωσης
[kWh] (€/kWh) VOLTON (€/kWh) Ενέργειας (€/kWh)
ΟΙΚΙΑΚΟ 0 – 2000 0,0946 0,08987 0,07250 23,36%
2000+ 0,10252 0,08987 0,07250 29,28%
ΟΙΚΙΑΚΟ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ Ημερήσια χρέωση 0,0946 0,08987 0,07250 23,36%
Νυχτερινή χρέωση 0,0661 0,0661 0,0661
  • Με μηνιαία απόδοση της έκπτωσης Συνέπειας .

Πίνακας χρεώσεων

Μηνιαίο πάγιο €0,36/μήνα

 

ΠΑΚΕΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

My Business 2300’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 1500’ σε σταθερά, 700ΜΒ internet , απεριόριστη ενδοεπικοινωνία.

My Business 3500’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 1500’ προς όλα τα σταθερά, 900ΜΒ internet, απεριόριστα ενδοεπικοινωνία.

My Business 4: 1000’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 1500’ προς όλα τα σταθερά, 1100ΜΒ internetαπεριόριστα ενδοεπικοινωνία.

My Business RED 1 Ν: 1500’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 1500’ σε σταθερά,1500 sms, 2GΒ internet100’ σε σταθερά και 30’ σε κινητά εξωτερικού (Ζώνη Α), απεριόριστα ενδοεπικοινωνία.

 

ΣΤΑΘΕΡΗ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, απεριόριστα ενδοεταιρικά, απεριόριστο ίντερνετ έως 24 mbps, 400’ προς όλα τα κινητά.

 

VODAFONE MOBILE BROADBAND

Ασύρματο internet στο Laptop & στο Tablet (Vodafone Mobile broadband) με δώρα:

  • Για σύνδεση 5GB,     Δώρο USB STICK
  • Για σύνδεση 10GB    ΔΩΡΕΑΝ  Tablet Vodafone Smart Tab 8″ ή tablet

Samsung/Lenovo

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην περίπτωση που επιλέξετε συνδυασμό των προσφορών κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρικής ενέργειας έχετε επιπλέον δώρο στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας Mybusinnes 2, Mybusiness 3, Mybusiness 4

+ 30 SMS   + EXTRA 10 GB   + ΔΩΡΟ ΜΙFI   + Δώρο Τablet

Διάρκεια Σύμβασης

Με την αποδοχή της παρούσας προσφοράς, θα συναφθούν  συμβάσεις παροχής  ηλεκτρικής ενέργειας & παροχή Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας και η οποία θα έχει ελάχιστη διάρκεια ένα (1) έτος .Τα συνδυαστικά πακέτα Κινητής με την Ηλεκτρική Ενέργεια  και Data με ηλεκτρική ενέργεια θα έχουν ελάχιστη διάρκεια δυο (2) έτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr