Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τις παλιές δόξες του Σίρις και τους ανθρώπους του Δήμου Σερρών για την άρτια διοργάνωση!

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τις παλιές δόξες του Σίρις και τους ανθρώπους του Δήμου Σερρών για την άρτια διοργάνωση!

Πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τίμησε τις παλιές αθλήτριες του Σίρις. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά, Κωνσταντίνα Λαμπράκη, Αναστασία Πολυζώη, Ρούλα Πραγκαλούδη.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Επίσης έγιναν και οι παρακάτω βραβεύσεις:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Δατσέρης.

Ο Δήμος Σερρών απέμεινε τιμητική πλακέτα στην πρώην βολεϊμπολίστρια Δέσποινα Χατζηπαύλου και στον σύζυγό της Βαγγέλη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Σερραίο προπονητή Κώστα Ριζόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστικό στον Κώστα Βέρρο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr