Η ευχή ενός Σερραίου στον Βαλβέρδε!

Η ευχή ενός Σερραίου στον Βαλβέρδε!

Συνυπήρξαν για μία χρονιά στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2011-12. Για τον έναν ήταν η τρίτη του σεζόν και για τον άλλον που προερχόταν από τον Πανσερραϊκό η πρώτη. Και όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δε δίστασε να εμπιστευθεί τον Τάσο Παπάζογλου, να του δώσει ακόμη και ευρωπαϊκές συμμετοχές και σε μία συνέντευξη του τότε είχε πει πως από τους νεαρούς των Πειραιωτών ήταν αυτός που θα έπαιρνε μαζί του.

 

Τα χρόνια πέρασαν, οι καριέρες των δύο εξελίχθηκαν διαφορετικά και την Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο Τάσος Παπάζογλου, που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό, έχοντας ξεπεράσει ακόμη έναν δύσκολο τραυματισμό, έστειλε το δικό του μήνυμα στον άλλοτο προπονητή του. “Νιώθω πολύ υπερήφανος και τυχερός που έχω εργαστεί με ένα τόσο ξεχωριστό άνθρωπο και coach #Valverde ευχαριστώ.. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr