Η ΕΠΣ Σερρών ζητά απο την ΕΠΟ να δεχθει την Ανατολή στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-21

Η ΕΠΣ Σερρών ζητά απο την ΕΠΟ να δεχθει την Ανατολή στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-21

Η ΕΠΣ Σερρών προέβη σε μια σημαντική κίνηση για το επόμενο κύπελλο Ελλάδας και τις θέσεις που θα καλύψει ο νομός Σερρών. Λόγω της ξαφνικής αποχώρησης της Κ.Καμήλας, μια θέση περισσεύει και το αίτημα για την κάλυψη αυτής, απο την Ανατολή, στάλθηκε απο την τοπική ένωση, με τις πιθανότητες το αίτημα να γίνει αποδεκτό να είναι μεγάλες, σύμφωνα με πληροφορίες του SSN. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες και μετά την διεξαγωγή του τελικού στο φετινό…κύπελλο, θα μάθουμε και την οριστική απάντηση για την Σερραϊκή ομάδα του «1800», που κάνει βήματα προόδου, χρόνο με τον χρόνο.

Το αίτημα της ΕΠΣΣ:

Αίτημα προς την Ε.Π.Ο για να δεχθεί το σωματείο ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-2021, ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Σερρών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, κατέθεσε η Ε.Π.Σ.Σερρών, προκειμένου να εκπροσωπηθεί το Σερραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε πως το σωματείο ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ έπειτα από την διεξαγωγή κλήρωσης(απόφαση της Ε.Ε της Ε.Π.Ο-Συνεδρίαση 33/29.04.20) θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-2021, ωστόσο δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπως δικαιούταν, αλλά και σε καμία διοργάνωση της Ε.Π.Σ.Σερρών μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε αδράνεια. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr